- november 25, 2020
- by NonsolovinoChef
- 0 Like
- 0 / 10

-
Prep Time15 minuten
-
Cook Time10 minuten
-
Serving4 People
-
View500
De spaghetti Carbonara is misschien wel een van de bekendste Italiaanse recepten. Deze bekendheid is niet voor niets, want er zijn maar weinigen die niet kunnen genieten van die heerlijke pasta. Niet alleen de smaak van de Carbonara is verleidelijk, maar ook de bereiding ervan. Een spaghetti Carbonara is namelijk met weinig ingrediënten en weinig stappen eenvoudig te bereiden.
Ingredients
Nutrition
- Daily Value*
-
Energie680Kcal
-
Koolhydraten66,9 g
-
waarvan suikers2,9 g
-
Eiwitten19,3 g
-
Vetten37,2 g
-
waarvan verzadigde13,57 g
-
Vezels2,2 g
-
Cholesterol383 mg
-
Natrium586 mg
Directions
Met slechts drie basisingrediënten: spek, ei en versgeraspte Pecorino kaas en met behulp van deze stappen, zet je in een mum van tijd een heerlijke, klassiek Italiaanse spaghetti Carbonara op tafel. Veel kookplezier!
Zet een pan gezouten water op het vuur om de pasta te koken Verwijder intussen de spekzwoerd en snijd het in plakjes en vervolgens in reepjes van ongeveer 1 cm Bak de reepjes spek bruin voor ongeveer 15 minuten op middelhoog vuur (let op dat ze niet verbranden)
Dompel intussen de spaghetti in het kokende water een kook gedurende de aangegeven tijd op de verpakking Giet intussen de eierdooiers in een kom en voeg daaraan ook het grootste deel van de Pecorino toe (het resterende deel wordt gebruikt om de pasta te garneren) Breng het geheel op smaak met zwarte peper Meng het geheel door met een handklopper, voeg een eetlepel kookwater toe en meng nog even goed door
Wanneer het spek gaar is, zet dan het vuur uit en zet de pan opzij Giet de pasta (wanneer deze beetgaar is) direct in de pan met het spek en sauteer het geheel om de pasta op smaak te brengen Haal de pan van het vuur en giet het mengsel van ei en Pecorino erin Roer dit snel door om het goed te mengen
Om de pasta nog romiger te maken, kunt u eventueel een beetje kookwater van de pasta toevoegen Serveer de spaghetti Carbonara onmiddellijk en breng het op smaak met de overgebleven Pecorino en een beetje zwarte peper
De spaghetti Carbonara is klaar
Conclusion
Geniet van de spaghetti Carbonara en laat ons weten hoe hij is gelukt. Buon Appetito! Tip Consumeer de Carbonara meteen na bereiding, op deze manier is hij het lekkerst
You May Also Like



Spaghetti alla Carbonara
Ingredients
Follow The Directions
Met slechts drie basisingrediënten: spek, ei en versgeraspte Pecorino kaas en met behulp van deze stappen, zet je in een mum van tijd een heerlijke, klassiek Italiaanse spaghetti Carbonara op tafel. Veel kookplezier!
Zet een pan gezouten water op het vuur om de pasta te koken Verwijder intussen de spekzwoerd en snijd het in plakjes en vervolgens in reepjes van ongeveer 1 cm Bak de reepjes spek bruin voor ongeveer 15 minuten op middelhoog vuur (let op dat ze niet verbranden)
Dompel intussen de spaghetti in het kokende water een kook gedurende de aangegeven tijd op de verpakking Giet intussen de eierdooiers in een kom en voeg daaraan ook het grootste deel van de Pecorino toe (het resterende deel wordt gebruikt om de pasta te garneren) Breng het geheel op smaak met zwarte peper Meng het geheel door met een handklopper, voeg een eetlepel kookwater toe en meng nog even goed door
Wanneer het spek gaar is, zet dan het vuur uit en zet de pan opzij Giet de pasta (wanneer deze beetgaar is) direct in de pan met het spek en sauteer het geheel om de pasta op smaak te brengen Haal de pan van het vuur en giet het mengsel van ei en Pecorino erin Roer dit snel door om het goed te mengen
Om de pasta nog romiger te maken, kunt u eventueel een beetje kookwater van de pasta toevoegen Serveer de spaghetti Carbonara onmiddellijk en breng het op smaak met de overgebleven Pecorino en een beetje zwarte peper
De spaghetti Carbonara is klaar
Leave a Review