- november 16, 2020
- by NonsolovinoChef
- 0 Like
- 0 / 10

-
Prep Time5 minuten
-
Cook Time10 minuten
-
Serving4 People
-
View688
Als je niet veel ingrediënten in huis hebt, maar wel zin hebt in een heerlijke Italiaanse pasta… dan is dit hét recept wat je nodig hebt. Spaghetti aglio olio en peperoncino oftewel spaghetti met knoflook, olie en chilipeper. Een perfecte diner saver of lunch saver met slechts vier ingrediënten: pasta, olie, knoflook en Spaanse peper! Het geheim van een perfect succes? De keuze van ingrediënten in de eerste plaats, vooral wat betreft de extra vierge olijfolie. En daarnaast de kooktechniek, waarbij je knoflook en chili frituurt en heel voorzichtig bent om ze niet te verbranden om de uiteindelijke smaak niet in gevaar te brengen.
Ingredients
Nutrition
- Daily Value*
-
Energie462 Kcal
-
Koolhydraten66,7 g
-
waarvan suikers2,4 g
-
Eiwitten8,7 g
-
Vetten17,8 g
-
waarvan verdadigd2,59 g
-
Vezels2,2 g
-
Natrium497 g
Directions
Een spaghetti AOP is in een paar simpele stappen te bereiden en binnen een mum van tijd klaar. Volg de hieronder beschreven stappen en je zult gegarandeerd een sublieme AOP op tafel zetten. Succes!
Kook de pasta in een pan kokend en gezouten water Bereid ondertussen de saus
Pel de knoflookteentjes en snijd ze in stukjes/ plakjes Snijd het steeltje van de verse chilipeper en snijd dan ook de peper in stukjes/ plakjes
Giet alle olie in de pan en verhit dit op laag vuur Voeg vervolgens de knoflook en chilipeper toe (let op! bak het geheel op laag vuur zodat de knoflook en peper niet verbranden) Bak het geheel slechts enkele minuten
Als de spaghetti al dente gaar is, doe deze dan direct in de saus pan en voeg een lepel kook water aan het geheel toe Roer de pasta goed door de saus
De spaghetti aglio olio e peperoncino is klaar!
Conclusion
Tip: Het is aan te raden om de spaghetti AOP gelijk te serveren en eten zodra het klaar is. Geniet van de spaghetti en laat ons weten hoe hij is gelukt. Buon Appetito!
You May Also Like



Spaghetti AOP
Ingredients
Follow The Directions
Een spaghetti AOP is in een paar simpele stappen te bereiden en binnen een mum van tijd klaar. Volg de hieronder beschreven stappen en je zult gegarandeerd een sublieme AOP op tafel zetten. Succes!
Kook de pasta in een pan kokend en gezouten water Bereid ondertussen de saus
Pel de knoflookteentjes en snijd ze in stukjes/ plakjes Snijd het steeltje van de verse chilipeper en snijd dan ook de peper in stukjes/ plakjes
Giet alle olie in de pan en verhit dit op laag vuur Voeg vervolgens de knoflook en chilipeper toe (let op! bak het geheel op laag vuur zodat de knoflook en peper niet verbranden) Bak het geheel slechts enkele minuten
Als de spaghetti al dente gaar is, doe deze dan direct in de saus pan en voeg een lepel kook water aan het geheel toe Roer de pasta goed door de saus
De spaghetti aglio olio e peperoncino is klaar!
Leave a Review