- november 12, 2020
- by NonsolovinoChef
- 0 Like
- 10 / 10

-
Prep Time40 minuten
-
Cook Time2 uur in de koelkast
-
Serving8 People
-
View297
Ingredients
Nutrition
- Daily Value*
-
Energie (per portie)544 Kcal
-
Koolhydraten42,2 g
-
Waarvan suikers30,5 g
-
Eiwitten13,1 g
-
Vetten35,8 g
-
Waarvan verzadigd19,49 g
-
Vezels1,4 g
-
Cholesterol259 mg
-
Natrium151 mg
Directions
Zet een flinke kop koffie en voeg daar 1 theelepel suiker aan toe Laat de koffie gedurende de voorbereiding van de tiramisu afkoelen
Scheid voorzichtig het eiwit van de dooiers (het eiwit mag geen spoor van dooier bevatten) Klop de eidooiers los met een elektrische garde en giet daarbij de helft van de suiker Zorg dat het mengsel een helder en luchtig geheel wordt
Voeg dan beetje bij beetje de mascarpone toe aan het mengel Wanneer alle mascarpone is toegevoegd, heeft u een dik, compact en romig mengsel. Laat dit mengsel even staan Maak de gardes goed schoon en klopt het eiwit los en giet daarbij de andere helft van de suiker
Neem een lepel eiwit en giet dit in de kom met de eidooiers en suiker Meng het geheel krachtig met een spatel zodat het mengsel verdunt Voeg vervolgens het resterende deel van het eiwit beetje bij beetje toe en meng het geheel voorzichtig van onder naar boven Wanneer het geheel goed gemengd is, verdeel dan een flinke lepel van het mengsel over de bodem van de ovenschaal (30x20 cm)
Dompel de lange vingers enkele ogenblikken in de koude koffie Verdeel de geweekte lange vingers over het gehele oppervlak van het mengsel in de schaal Wanneer het hele oppervlak gevuld is met lange vingers, voeg dan weer een laag van het mengsel toe (houdt genoeg over voor nog één laag!)
Herhaal stap 5 (verdeel de lange vingers en bedek het geheel met het laatste deel van mengsel) Strijk de bovenste laag van het geheel goed glad en bestrooi het met ongezoet cacaopoeder Zet de tiramisu in de koelkast en laat hem voor twee uur opstijven
Genieten maar! De tiramisu is klaar om opgegeten te worden
Conclusion
Helaas hebben we niet ontdekt wie het heeft uitgevonden. Maar we weten wel zeker hoe we u een van de beste tiramisu's die u ooit zal proeven kunnen laten maken. Dus hier is het recept: bereid het zelf voor en laat ons weten hoe het is gelukt!
You May Also Like



Leave a Review Reactie annuleren
Tiramisu
Ingredients
Follow The Directions
Zet een flinke kop koffie en voeg daar 1 theelepel suiker aan toe Laat de koffie gedurende de voorbereiding van de tiramisu afkoelen
Scheid voorzichtig het eiwit van de dooiers (het eiwit mag geen spoor van dooier bevatten) Klop de eidooiers los met een elektrische garde en giet daarbij de helft van de suiker Zorg dat het mengsel een helder en luchtig geheel wordt
Voeg dan beetje bij beetje de mascarpone toe aan het mengel Wanneer alle mascarpone is toegevoegd, heeft u een dik, compact en romig mengsel. Laat dit mengsel even staan Maak de gardes goed schoon en klopt het eiwit los en giet daarbij de andere helft van de suiker
Neem een lepel eiwit en giet dit in de kom met de eidooiers en suiker Meng het geheel krachtig met een spatel zodat het mengsel verdunt Voeg vervolgens het resterende deel van het eiwit beetje bij beetje toe en meng het geheel voorzichtig van onder naar boven Wanneer het geheel goed gemengd is, verdeel dan een flinke lepel van het mengsel over de bodem van de ovenschaal (30x20 cm)
Dompel de lange vingers enkele ogenblikken in de koude koffie Verdeel de geweekte lange vingers over het gehele oppervlak van het mengsel in de schaal Wanneer het hele oppervlak gevuld is met lange vingers, voeg dan weer een laag van het mengsel toe (houdt genoeg over voor nog één laag!)
Herhaal stap 5 (verdeel de lange vingers en bedek het geheel met het laatste deel van mengsel) Strijk de bovenste laag van het geheel goed glad en bestrooi het met ongezoet cacaopoeder Zet de tiramisu in de koelkast en laat hem voor twee uur opstijven
Genieten maar! De tiramisu is klaar om opgegeten te worden
Recipe Reviews